Haiti Felhívás!

Főoldal  /  Frissítések  /  Felhívások  /  Jelenlegi Oldal

haiti1

 

Immár két éve, hogy 7-es erősségű földrengés pusztított a karib-tengeri szigetországban. A katasztrófában csaknem kétszázezer ember vesztette életét, és ugyanennyien maradtak fedél nélkül.

Januárban került átadásra a fővárosban az az 1500 négyzetméteres gyermekközpont, melyet a Baptista Szeretetszolgálat irányításával helyi munkások építettek. A háromszintes ház egyik szárnya 50 árva otthona. Az intézmény része az iskola és az óvoda is, ahol az árvák tanulhatnak. Megnyugtató, hogy az őket ért borzalmak után végre biztonságos körülmények között növekedhetnek ezek a gyermekek. Ám a folyamatos ellátásukhoz ( étkezés, ruházat…) szükséges források még nem állnak rendelkezésre. A számukra keresünk 50 jelképes örökbefogadó szülőt.

Kérjük, támogasson Ön is  havi 3000 Ft-tal egy haiti gyermeket! Egy olyan fiút vagy lányt, akit tragikusan érintett a földrengés, és ma a port-au-prince-i árvaházunkban él.

Támogatási szándékát jelezze munkaidőben a 06 20 770 5330 -as vagy a  466-5979-as telefonszámon, vagy az info@fogadjorokbe.hu címen!

Segítsünk együtt a haiti árváknak!